ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Bausch + Lomb

Υγρό Bausch & Lomb Boston Advance Cleaner 30ml
-24 %
Κατασκευαστής: Bausch + Lomb
Το Boston Advance Cleaner είναι υγρό που αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και την σκόνη από τους  φακούς επαφής  .Έχει απόχρωση ορατότητας, ώστε να μπορείτε να δείτε ότι το καθαριστικό έχει εκπλυθεί πλήρως από τον φακό. Αφήνει τους φακούς καθαρούς, διαυγείς και έτοιμους για απολύμανση .Χ..
13,00€ 9,90€
Υγρό Φακών Boston Advanced Conditioning Solution 120ml
-15 %
Κατασκευαστής: Bausch + Lomb
Το Boston Advanced Conditioning Solution 120ml είναι ένα υγρό για σκληρούς και ημίσκληρους φακούς επαφής. Είναι το δεύτερο βήμα για την συντήρηση (διαβροχή, εμποτισμός, απολύμανση) των φακών σας την νύχτα και για την ενυδάτωσή τους πριν και κατά την διάρκεια της χρήσης τους. Το σύστημα διπλής απολύμ..
13,00€ 11,00€
Υγρό Φακών Επαφής Biotrue 360ml
-15 %
Κατασκευαστής: Bausch + Lomb
Προηγμένο διάλυμα φροντίδας φακών επαφής Biotrue 360ml . Ιδανικό για όλους του τύπους των φακών επαφής μαλακών, σιλικόνης - υδρογέλης. Πολύ αποτελεσματικό ξεπλένει, απολυμαίνει, συντηρεί , αφαιρεί πρωτεΐνες και λιπαίνει τους φακούς επαφής με φυσικό ενυδατικό παράγοντα. Τo Biotrue 360ml είναι η ιδανι..
13,00€ 11,00€
Κατασκευαστής: Bausch + Lomb
Προηγμένο διάλυμα φροντίδας φακών επαφής Biotrue ReNu Multiplus 360ml. Ιδανικό για όλους του τύπους των φακών επαφής μαλακών, σιλικόνης - υδρογέλης. Πολύ αποτελεσματικό ξεπλένει, απολυμαίνει, συντηρεί , αφαιρεί πρωτεΐνες και λιπαίνει τους φακούς επαφής με φυσικό ενυδατικό παράγοντα. Τo Biotrue 360ml..
11,00€ 10,00€
Κατασκευαστής: Bausch + Lomb
Οι φακοί επαφής 6 τεμάχια SofLens COMFORT της Bausch + Lomb παρέχουν καθαρή όραση με την καθημερινή άνεση που αναζητάτε. Είναι κατασκευασμένοι από ένα υλικό ανθεκτικό στις πρωτεϊνικές εναποθέσεις, που συνδυάζει εξαιρετική απόδοση, άνεση και οπτική οξύτητα. Βασικά χαρακτηριστική και οφέλη του φακού ε..
26,00€ 24,00€
Κατασκευαστής: Bausch + Lomb
Οι Soflens Natural Colors είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να αλλάζουν ή να τονίζουν περισσότερο το φυσικό χρώμα των ματιών. Το περίγραμμα γύρω από το έγχρωμο τμήμα των φακών τους δίνει φυσικό αποτέλεσμα.Διαθέσιμοι σε 9 χρώματα κατόπιν παραγγελίας με βαθμούς...
25,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.