ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart
Όλες οι παραγγελίες θα εκτελεστούν μετά τις 20 Σεπτεμβρίου λόγο ανακαίνισης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Journal Blog RSS Feed

08 Sep Γυαλιά ηλίου Στα Χιόνια
0 711
Το ηλιακό φως εκτός από το ορατό φάσμα περιέχει και την υπεριώδη ακτινοβολία η οποία δεν είναι ορατή.Η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει διαφόρων ειδών βλάβες στα μάτια και στους ιστούς γύρω από αυτά.Ξεκινώντας από το δέρμα η υπεριώδης ακτιν..
08 Sep Φακοί Επαφής Συντήρηση & Covid-19
0 685
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αποδείξεις ότι η χρήση των φακών επαφής θα πρέπει να αποφεύγεται από υγιή άτομα ή ότι οι χρήστες που φορούν φακούς επαφής διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης από κορωνοϊό σε σύγκριση με εκείνους που φορούν γυαλιά οράσεω..
08 Sep Φακοί  Επαφής Συντήρηση
0 521
Πως να φροντίζετε τους Φακούς Επαφής σαςΟι ημερήσιοι φακοί επαφής μιας χρήσης είναι ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να χρησιμοποιούνται άπαξ και να απορρίπτονται. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ανησυχείτε για τον καθαρισμό και την συντήρησή τους. Εξίσου εύκολη εί..
08 Sep Back To School
0 477
Tα παιδιά…και τα μάτια σαςΤα σχολεία ξεκίνησαν! Καινούργια τσάντα πήραμε, καινούργια ρούχα πήραμε, καινούργια παπούτσια πήραμε. Ξεχνάμε ίσως το πιο σημαντικό… την επίσκεψη στον οφθαλμίατρο και τον οπτικό μας. Laptops, tablets, smartphones είναι μερικ..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.