ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart
Όλες οι παραγγελίες θα εκτελεστούν μετά τις 20 Σεπτεμβρίου λόγο ανακαίνισης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναλώσιμα

Spray Καθαρισμού Γυαλιών 35ml
-40 %
Κατασκευαστής: Socolis
Κατάλληλo για βαθύ καθαρισμό όλων των τύπων φακών, κρυστάλλων και πλαστικών.Ιδανικό για γυαλιά, φωτογραφικές μηχανές, οθόνες, κάμερες, κιάλια, κράνη, κ.λπ...
5,00€ 3,00€
Υγρό Bausch & Lomb Boston Advance Cleaner 30ml
-24 %
Κατασκευαστής: Bausch + Lomb
Το Boston Advance Cleaner είναι υγρό που αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και την σκόνη από τους  φακούς επαφής  .Έχει απόχρωση ορατότητας, ώστε να μπορείτε να δείτε ότι το καθαριστικό έχει εκπλυθεί πλήρως από τον φακό. Αφήνει τους φακούς καθαρούς, διαυγείς και έτοιμους για απολύμανση .Χ..
13,00€ 9,90€
Υγρό Φακών Boston Advanced Conditioning Solution 120ml
-15 %
Κατασκευαστής: Bausch + Lomb
Το Boston Advanced Conditioning Solution 120ml είναι ένα υγρό για σκληρούς και ημίσκληρους φακούς επαφής. Είναι το δεύτερο βήμα για την συντήρηση (διαβροχή, εμποτισμός, απολύμανση) των φακών σας την νύχτα και για την ενυδάτωσή τους πριν και κατά την διάρκεια της χρήσης τους. Το σύστημα διπλής απολύμ..
13,00€ 11,00€
Κατασκευαστής: Optimax
Προηγμένο διάλυμα φροντίδας φακών επαφήςECOsystem All in One 360ml. Ιδανικό για όλους του τύπους των φακών επαφής μαλακών, σιλικόνης - υδρογέλης. Πολύ αποτελεσματικό ξεπλένει, απολυμαίνει, συντηρεί , αφαιρεί πρωτεΐνες και λιπαίνει τους φακούς επαφής με φυσικό ενυδατικό παράγοντα. ECOsystem All in On..
11,00€ 10,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.